Niet verschenen zonder bericht – Huisartsenpraktijk Haaften – Haaften

Welkom bij Huisartsenpraktijk Haaften

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, openingstijden, spoedgevallen, waarneming in avond en weekend, Apotheek, nieuws en nog veel meer.

e-Consult of online recepten aanvragen

  • Indien u gebruik wil maken van ons interactieve deel van de website, zoals het aanvragen van recepten of een e-consult, dan moet u zich aanmelden. Lees hier meer.

Nieuwe patiënten zijn welkom!

  • Indien u zich wil inschrijven voor onze praktijk dan kunt u dit doen middels het online inschrijfformulier.
Huisartsenpraktijk Haaften
Schoolstraat 1a 4175 EJ Haaften

Niet verschenen zonder bericht

Niet verschenen zonder bericht- Tarief per 1 januari 2019

Invoering -niet verschenen zonder bericht-tarief

Helaas constateren wij dat het aantal patiënten dat niet verschijnt op een gemaakte afspraak bij huisarts, assistente of praktijkondersteuner de laatste jaren zeer sterk is toegenomen. Met ingang van 1 januari 2019 hebben wij, op advies van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), een -niet verschenen zonder bericht- tarief ingevoerd.

Kunt u niet op uw afspraak komen?

Meldt dit dan tot uiterlijk 24 uur van tevoren (maandag t/m vrijdag) telefonisch bij de assistente. De afspraak wordt uit onze agenda verwijderd, wij kunnen een andere patiënt helpen en u kunt vaak direct een nieuwe afspraak bij ons maken. Er wordt dan natuurlijk géén -niet verschenen zonder bericht-tarief berekend.

Hoogte van het -niet verschenen zonder bericht- tarief

De tarieven die wij hiervoor hanteren zijn verschillend. De tarieven zijn 15 euro voor een enkel consult en 30 euro voor een dubbel consult.

Hoogte van het -niet verschenen zonder bericht-tarief praktijkondersteuner

Bij de praktijkondersteuner (POH) worden langere tijden voor een consult voor u gereserveerd. Voor een niet nagekomen afspraak bij de praktijkondersteuner hanteren wij daarom een tarief van 30 euro per consult.

Let op: de -niet verschenen zonder bericht-factuur wordt niet door de zorgverzekeraar vergoed.