Buiten kantooruren? – Huisartsenpraktijk Haaften – Haaften

Welkom bij Huisartsenpraktijk Haaften

U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, openingstijden, spoedgevallen, waarneming in avond en weekend, Apotheek, nieuws en nog veel meer.

e-Consult of online recepten aanvragen

  • Indien u gebruik wil maken van ons interactieve deel van de website, zoals het aanvragen van recepten of een e-consult, dan moet u zich aanmelden. Lees hier meer.

Nieuwe patiënten zijn welkom!

  • Indien u zich wil inschrijven voor onze praktijk dan kunt u dit doen middels het online inschrijfformulier.
Huisartsenpraktijk Haaften
Schoolstraat 1a 4175 EJ Haaften

Buiten kantooruren?

Diensten buiten de praktijktijden en in de weekenden:

Telefoon: 085-5801100

De avond/nacht en weekenddienst wordt verzorgd door de Spoedpost Huisartsen Gelders Rivierenland in Tiel, waar wij zelf ook regelmatig dienst doen.
De diensten op de huisartsen post zijn bedoeld voor spoedeisende gevallen die niet tot de normale spreekuurtijden kunnen wachten.

U wordt eerst te woord gestaan door een doktersassistente. Zij kan, op basis van richtlijnen, veel vragen zelf beantwoorden. Als het nodig is, zorgt de assistente dat een huisarts u terugbelt, maakt een afspraak voor een consult op de huisartsenpost of een huisbezoek.

U kunt bij de huisartsenpost alleen terecht na telefonisch overleg en op afspraak.

Locatie Tiel

Ziekenhuis (ingang SEH/HAP) van Ziekenhuis Rivierenland Tiel
President Kennedylaan 1a
4002WP Tiel
Telefoon: 085-5801100

Locatie Gorichem

HAP Gorinchem
Banneweg 57
4204 AA  Gorinchem
Telefoon: 0183-646410

Wanneer bellen?

Natuurlijk is de dienst er niet voor om nog eens even een tweede mening te horen of om te vragen of u wel paracetamol mag gebruiken. Diensten zijn voor problemen die echt niet tot de volgende dag kunnen wachten.

De telefoon is tijdens de dienst een onmisbaar maar moeilijk instrument. Het heeft helemaal geen zin om gelijk boos een visite te vragen. We komen altijd als dat echt nodig is, maar om dat te beoordelen hebben we gewoon de nodige informatie nodig. Diensten zijn voor patienten lastig, maar ook voor de dokters!